Jul 27, 2010, 9:10 AM

Чувствата на времето 

  Poetry
423 0 0

Сещал ли си се някога, че и времето скърби,
и сълзи рони горко, в мрачни и дъждовни дни.
Знаеш ли, и времето ревнува,
когато с гръм и трясък се бунтува срещу тишината.
Да, и времето има своите щастливи дни,
и ето че слънце ще ни озари.
Да, и времето има душа,
и то кат мен познава суетата, може да скърби със самотата.
Времето - и то си има своите чувства.
Времето - това съм аз,
аз - това е малка част от времето.

© Ваня Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??