Jan 30, 2020, 5:53 PM

Чувство 

  Poetry
513 0 0

Чувства

 

Всеки говори за мечтите свои.
Най-често пишем за любовта.
Дали от радост или мисли мои,
аз зная има страх от страстта.

А тя напредва, идва без да пита,
в коя възраст живееш с любовта.
Ти мълчиш и мисълта ти скита,
да срещаш старост не си готов.

Чувствата напират в човешка гръд,
на нишки те разкъсват, но докосваш
нежността, огъня на твоята плът,
отпиваш от тишината и прощаваш.

Светът е твой и всеки те обича,
в ефира себе си намираш и още кой.
Приятелю спокойно те нарича,
а душата ти изгаря и не е в покой.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??