Sep 27, 2010, 7:36 AM

Циганка ми каза... 

  Poetry » Other
992 0 5

Циганка ми гледа на ръка -

срещна ме случайно уж на пътя.

Каза ми, набързо, без причина

колко много съм била щастлива...

 

Каза ми, че още ме обичаш.

Циганка ми гледа на ръка,

и предрече слънце в тъмните ми нощи.

Каза, че дори в съня ме ...търсиш .

 

Каза ми, че ти така не спираш

все за мене да си мислиш още...

Циганка ми гледа на ръка,

каза само: Той ще те... открие.

 

Каза ми, че те измъчват нощем

сънищата, дето ме сънуваш...

Все шептиш тъй тихо мойто име.

Циганка ми гледа на ръка...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??