Jul 2, 2009, 6:24 PM

Цигарена смърт 

  Poetry » Other
565 0 6

Тази мъчна самота,
припалена като една цигара!
За последно в мене обгаря
останките от нощта!

Този мъглив, като от пожар,
дим на последната цигара,
затрива без пощада
и оставя само тъга!

И вече тъй празна цигарена кутия,
тъжна и сама,
жално ме изпива,
изсмуквайки безусетно кръвта.

И бърза, и топла,
смъртоносна и жестока,
с хрипове бодливи
смъртта следи и бди над душите ни гнили!

© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??