Mar 11, 2006, 12:52 AM

Цигуларят днес 

  Poetry
985 0 3
Той влезе в това лъскаво заведение.
Преди да се усетят онези на бара
засвири на цигулката спрял до една маса.
И те го погледнаха свирепо и го видяха -
дрипав,брадясъл цигулар.
И онази дебела сервитьорка,която пушеше на бара
остави цигарата си и започна да го блъска и да вика.
Изгони го.
Човекът тръгна надолу по улицата,
а в заведението един мъж,който играеше карти с другите се провикна:
- Мими,дай още едно,ма!
А дебелата Мими се усмихна.
Тя наистина харесваше този тип.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • нали :р
  • Благодаря писателче,Вал и Веси-лина.Радвам се, че ви е допаднал този текст.Радвам че хора като вас оценяват нещата ми.Може би не са точно стихове,но не са и разкази или есета.Защо пък да не е поезия?Нали?
  • Харесва ми!Оригинално е!/6/
Random works
: ??:??