Лишен
Лишен е от грам угризение,
сякаш в гора е живял!
Жестоко, без лицемерие
граби, без да е дал
поне малко любов.
Цената
Когато я превърна
в момиче на повикване,
научи цената на едно
проникване...
И си плати.
Направо като поп.
Безплатните обяди
оставаха за някой
друг живот.
Подарък
До болка,
напълно изгубен,
в себе си
лудо е влюбен!
На тръгване,
рутинно просто,
получи подарък,
самотен остров.
И замина веднага
за там, за да бъде
класически сам.
© Рот Блак All rights reserved.