Feb 4, 2006, 8:20 AM

Цинично 

  Poetry
960 0 4

Цинично, логично и някак практично

две чужди тела правят секс,

а после - лъжа прозаична

едното се връща без чест.

А другото моли за още,

трепери от спомен гласа,

събират се някога нощем

и пак обладават страстта.

Минава седмица бурна

и месец, но кой ги брои,

затънали в тайна абсурдна

мечтаят да бъдат сами.

Телата се опознават,

говорят за тайни и блян,

откраднато си разрешават

миг след миг разкопчан.

Света за тях е безплътен,

нощта е най-краткия сън,

затулила вечния тътен

изневярата чака от вън.

Обули отново лицата

на две непознати тела,

криволичат в една опашата

и така любовна лъжа.

Нямат съвест и нямат насита

едното и другото в такт,

преоткриват съдба дяволита -

едното тяло бях аз.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??