Oct 19, 2018, 12:08 AM

Commotio cordis 

  Poetry
463 0 1

Пушейки последната систола на сърцето ти –
за пречистване от несподелени неща,
осъзнавам, че съм забравила печката
(в нея гори любовта ни),
тичайки се спъвам в локва кръв
с формите на двете ни ръце,
стиснати, прегърнати завинаги,
в ада ни посрещат с отворени обятия,
ти си още тук, но мен ме няма,
нося те със себе си като синджирче
около врата,
което все по-лесно се затяга.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??