Aug 16, 2017, 8:40 PM

Conditio Sine Qua Non 

  Poetry » Love, Phylosophy, Odys and poems, Authors song
1000 1 0

В началото бе престижа

на авторитета с грижа,

после  любовта цъфти,

с нея човека пее и лети.

От радост родена свобода

на гребена на весела вълна,

с необикновеното на гения

раждат се магически умения.

        Знанието с обем безграничен

е оръжието на ума отличен.

Цялото в частта нежно прелива,

Вселената в прашинка се намира.

Златната пропорция е хармонична,

с грация вселенска, геометрична.

Изкуството класическо вдъхновява,

най-красивото в човека то възпява.

 

© All rights reserved.

Експеримент в излагане на 8-те закона на Сугестопедията в стихотворна форма.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??