Jun 18, 2009, 8:09 PM

Цунами 

  Poetry » White poetry
679 0 5

Имах пълен куфар, претъпкан с надежди,

малко по малко заради теб те се стопиха,

а бяха големи, неземни, безкрайни, безбрежни

и всичките сякаш за миг от секунда се изпариха.

Защо го направи, как не можа да преглътнеш,

че в мен е останала малка частичка от вяра

и трябваше всичко със тежки обувки да стъпчеш

ти, мое адско проклятие, ти, моя ненавист стара.

Мойта любов си тръгна с онзи куфар надежда,

а твойта не спира като старинна магия,

но аз си запазих мечтите и женската сила,

ако можеш, пробвай и нея смажи я,

без жал и без съвест, тогава ще видиш стихия,

която помита света ти на две, като заклинание,

което жените си знаем от векове,

пробвай... останалото ще запазя във мълчание!!!

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??