Oct 30, 2015, 11:55 PM  

Цвете 

  Poetry » Love
346 0 0

Като пролетния вятър лек

е чудният ти глас мек.

И ти си нежно цвете,

ти си ми късмета!

 

И, мила, като пеперуда ти лети,

най-прекрасната от моите мечти -

туй, о, добро, мило дете, си ти

и в небето нощем заблести.

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??