Dec 16, 2006, 11:44 PM

Цветенце 

  Poetry
891 0 22
Сиво, студено, мъгливо...
Слънцето с облаци се завило.
Хлад навява в душата...
С какво да прогоня самотата?

Радост ще си доставя
като дар сама си направя -
едва ли има жена,
която не се радва на цветя...



Здравей, цветенце мило...!






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??