Dec 18, 2021, 11:53 AM

Цветна къщичка в снежец 

  Poetry
354 2 13

Цветна къщичка в снежец

спи сред други по-големи,

пее зимния ветрец,

бор покланя се доземи.

 

Сякаш влизам в снежен рай,

тихото ме приютява,

бялото расте безкрай

и сърцето утешава.

 

Зимно утрото блести,

пред очите се разтваря

и с любимите черти

на небесната ми вяра.

© Милена Френкева All rights reserved.

  677 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??