Mar 19, 2010, 3:39 PM

Цветя и перли 

  Poetry
748 0 12

Тъмносини теменужки, дюс

ален мак, донесен от другари

и лютиче жълто от дървари,

перла, всъщност вече е гюмюс,

гербери на гроба на България.

© БАТКО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??