Цяла нощ
между пръстите ми
валяха стихове
като коледен сняг...
Нова вселена.
Бях добра и обичана.
Благословена.
.......
Между деня и нощта,
сега,
до мене -
утрото
беззвучно преде светлина
и смешно потрепва,
невинно и кротко,
с ушичките
на моето коте...
© Роза Стоянова All rights reserved.