Jan 6, 2008, 10:10 AM

"Д`Артанян" 

  Poetry » Love
741 0 6

Д`Артанян

 

Бяха безоблачни детски години,

в които не мислиш за много неща.

Животът вървеше като в картини,

и всичко беше само мечта.

 

Ти беше красива девойка,

а аз ставах тепърва войник.

Получи се хубава спойка,

но изчезна любовният миг.

 

Бяха весели младежки години,

изпълнени с много любов.

Целувах устните ти до забрава,

и биеше в гърдите ми сърцето ти тогава.

 

Избяга ти от моя пристан,

уплаших ли те - аз така и не разбрах.

Повярвах, че вече си щастлива,

щом си с твойта малка дъщеря.

 

Сега са щастливи семейни години.

Отговорностти много, огромна любов.

Съпруга, дете и квартира,

семейният живот е като музика от лира.

 

Дълго ви търсих и ви намерих,

мои прекрасни създания.

Нека цял живот да бъдем заедно,

а защо не и - живот и половина!

 

© Гри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??