Nov 4, 2018, 12:21 PM

*** 

  Poetry
211 0 0

Когато положат храма на моята душа

два метра под земята,

когато камбана извести,

че път поела е душата,

когато букети от цветя

покрият земната бабуна,

в която тялото от пръст

в пръстта отново ще се завърне …

Не отронвай ти сълза,

душата ти не ще да е самотна,

защото с нея вечно аз съм –

                   раздяла няма.

Душите ни, събрани от любовта,

отново ще са заедно

там някъде, във вечния център на безкрая…

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??