Jan 22, 2010, 12:16 AM

D2 

  Poetry
427 0 1

Стари изтъркани рими

трептят между тебе и мен.

Усмихни им се. Хайде, запей ми

един така познат рефрен –

 

„Но нали гори, без пламък

Любовта дори…”. Наистина.

Невидимият огън е жарък.

Но само когато е искрена.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??