Aug 21, 2008, 6:53 AM

* * * 

  Poetry » Love
560 0 11

Души безкрайно пусти... наранени,
сърца кървящи,празни от любов,
и минало без път и без вълнение,
изпълнено със празнота и опустял живот.
Случайна среща,
погледи горещи,
очи пламтящи, пълни с нежен зов...
Без думи,
без слова ненужни,
роди се нашата любов.
И страст, и нежност,
и горещи чувства,
вълнуват изтерзаните сърца...
Ела, любов,
вземи ме,
аз съм твоя!
Ще бъда твоя...
твоя е нощта.

май-2006

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??