Oct 25, 2018, 9:04 AM

°×××° 

  Poetry
171 0 0

забраниха ми разни нещица да пиша
несвойствени били
нямали общо с контекста
смут докарвали в човешките души

 

а уж сме демокрация
свободен нам печат
а разни модераци
не харесват символите на литературния глад

 

държат се кат хлапета
едновремешно политбюро
и се мислят за контета
а всъщност са на малкото ла...о

 

да купете им лукуми и малко баклава
да разтягат у тях халуми
пред невзрачната си изтънчена душа

 

а мен ме оставете
труд творчеството и красота
символът на вашето безумие
в рими да редя

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??