Jun 19, 2012, 11:19 AM

****** 

  Poetry » Civilian
584 0 0

Закони по поръчка докога?
Депутатчета ще ръчкат
заради джобните блага.
Да вземем ли вече пръчка,
докато я има във горите!?
Природата не сте продали.
До гуша ни са Ви лъжите -
в държавата си сме васали.
Искам законите - човешки,
природни без правила изгодни
и нужда от адвокатски дрешки,
а и прокурорите да са народни.  
Докога природата ще издържи -
българския дух от планините,
свободата си да оградим
и вкараме на други във парите. 

 

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??