Apr 30, 2012, 12:40 AM

Да! 

  Poetry
714 0 9



Има те!

Най-важно е това!

 

Има те,
защото в света около мен
не коленича,
а съм винаги изправена
на пръсти,
с криле разперени,
с поглед нагоре
и напред

 

... и мислите ми
все към тебе тичат.

 

Има те!

 
 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??