Jun 14, 2020, 12:53 AM

Да бъда ми казваше 

  Poetry » Love
523 0 0

                                                 Бъди бяха твоите думи,

                                                 Бъди мой, Бъди само с мен,

                                                 аз бях твой тъй скромно, безшумно,

                                                 аз бях твой щастлив всеки ден.

 

                                                 Бъди беше в твоите мисли,

                                                 Бъди тук, С мен бъди в нощта,

                                                 да бъда за теб всичко исках,

                                                 да бродя с любов из света.

 

                                                 Да бъда най-добър, най-нежен,

                                                 поиска това и аз бях,

                                                 за нас днес да имам надежда,

                                                 да е вечна тя пожелах.

 

                                                 Да бъдеш ти моя, да бъдеш,

                                                 да тръгнеш без сянка на студ,

                                                 без хладната типична дързост,

                                                 знаеше че по теб съм луд.

 

                                                 Да бъда ми казваше всичко,

                                                 герой да съм, силен, красив,

                                                 а знайки аз жена как обичам

                                                 си тръгна с Бъди силен, горд и щастлив.

 

                                                 11.06.20

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??