Nov 16, 2008, 8:50 PM

Да бъда твоя 

  Poetry
502 1 1
 

Копнея -  не да бъдеш мой,

а аз да бъда твоя.

Във дланите ни вплита се покоя

на търсеща- намерила душа.

 

Съдба - добра орисница събрала

две чисти огнени сърца.

Нощта целува изгрева и го запалва

със силата на любовта.

 

Копнея - не да търсиш, а да имаш

до себе си ти моята подкрепа.

Ще бъдем като крепост - несломими,

в живота щом вървиме по една пътека.

© Марина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??