Jul 9, 2011, 6:51 PM  

Да бъда за теб 

  Poetry » Love
1242 3 35

Искам да съм капчица дъждовна,
да се стека по жадните ти устни.
От мислите - да съм поне греховна,
оставяща среднощ очите будни.

 

Перце да съм от лястовица бяла
онази звънка песен от капчук.
Еднo парченце от луната цяла,
отронен шепот, миг, и стон, и звук.

 

От всичкото по малко да съм, стига,

(по много ще съм само всеотдайност).
Разлиствай ме като любима книга,
превръщайки ме в твоята безкрайност.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??