Oct 30, 2008, 9:26 PM

Да дойдеш... изгревно... 

  Poetry » Love
886 0 18

 

Да дойдеш... изгревно...

 

Пусто е без теб...

на мръкване...

когато се прибират

по гнездата

птиците

и есенно

небе

рисува

огньове...

от облаци...

и вятърно

      шепне...

           неналюбено...

Пусто е без теб...

ръката ти

държаща моята,

трепереща...

от истини...

погледът

събирал

светове...

от въглени...

горели....

       някога...

            изстинали...

Пусто е без теб...

и времето,

заспало

от препускане,

пълзи,

скътало

във шепите

спомени...

Копнея те!

... до мен...

        със мен...

            във мен...

(... завинаги...)

Пусто е без теб...

дори на съмване...

прелитат

прегладнели

гарвани

към слънцето,

закрито

от мъгли...

забулено...

     застинало...

          в очакване...

да дойдеш

изгревно...

                   на С.

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??