Apr 24, 2009, 8:07 PM

Да гледаш със затворени очи 

  Poetry » Phylosophy
513 0 1

 Да гледаш със затворени очи

 

 

... само ние хората това "умеем".

Отдавна сме забравили кои сме

и защо се раждаме на таз земя.

 

Да тегли не е душата прокълната

и сърце във мъки да гори.

Човек над себе си да властва,

но и с разума другар да е.

 

Да обича и копнее красотата,

да радва своите и любимите очи.

Достойно да живее и почита

всичко, що се на тоя свят твори.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Странна работаедно време,за някои от стиховете ми ми трябваха вашите коментари,за да разбера какво съм искала да кажа,а,сега знам какво искам да кажа,но другите не ме разбират
Random works
: ??:??