Aug 7, 2007, 4:19 PM

Да искам ми стига 

  Poetry
868 0 3
        на Дариа

Поглед в невидимото
зареян...
Усмивка от слънчеви
лъчи...
Очи, събрали стотици
надежди...
Сърце, пълно с крилати
мечти...
Частичка от мен във
всяко цвете...
Живот като безбрежен
океан...
Душа, Аз, Вселена и Всичко,
защото да искам ми стига -
поискай и ти!

© Някога Някъде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??