Jan 26, 2017, 1:18 PM

Да мога 

  Poetry » Love, Free verse
336 0 6

Да мога да хвана в ръце това,

което препълва душата ми.

Да докосна това,

което с поглед не се достига.

Да впрегна тази сила на радостта,

която прелита в дните.

И в лудия бяг на живота

на брега край морето да спра.

Да кажа – не тъжи и аз не тъжа.

Че болката бавно отмира,

както вълните по брега.

И от този бряг да извикам:

       ЖИВЕЙТЕ !

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??