Mar 13, 2007, 6:17 PM

Да мразиш 

  Poetry
974 0 3

Да мразиш

 

Да мразиш,

да не те боли,

да изгаряш,

но сърцето ти

да не гори.

 

Да мразиш,

някой, нещо,

обичано до болка,

да е все по-горещо,

но никога да не боли.

 

Да мразиш,

да презираш,

да съзираш,

но да не разбираш,

колко болка ти събираш.

 

Да мразиш,

да униваш всяка нощ,

сълзите да отнемат твойта мощ,

а сутрин, с гордо вдигната глава,

по-силна си от вечерта.

 

Да мразиш,

мечтите да загиват,

да плаваш,

течението те отмива,

изчезваш ти без диря.

 

Да мразиш,

никога да не простиш,

да кървиш,

да изпитваш болка стара,

скрита от безброй лъжи.

 

Да мразиш,

човекът да умира,

да те моли,

останал без сили,

да загине, без твои думи мили.

 

Да мразиш,

да те боли,

да кървиш,

да изгаряш,

само за една омраза.

 

© Теди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Отвратително гадно и ужасяващо вярно. Поздрав красиво е.
  • сълзите да отнемат твойта мощ,
    а сутрин, с гордо вдигната глава,
    по-силна си от вечерта
    Поздрав!
  • ...жалко че повечето хора наистина го правят тва за едната омраза.. 6
Random works
: ??:??