Apr 7, 2010, 8:06 AM

Да надвиеш страстта 

  Poetry
780 0 3

 

За милиони рози пее Алла Пугачова -
как беден художник дарявал цветя.
И виртуозно той чупи любовни окови,
и някак успява да надвие страстта.

 

И аз днес се уча от този художник,
не се и замислям да замахна с ръка,
сърцето във мен се превърна в безбожник

и вече съм слънце и светя сама!

 

И няма звезди тази вечер небето,
тиха музика само дочувам едва,
и милионите рози засияват в небето,
звездите не светят, аз светя сама!

© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??