Oct 17, 2007, 10:23 AM

Да нарисуваш Зимата 

  Poetry
604 0 6
Да нарисуваш Зимата

Как искам с думи да те нарисувам,
и теб, и огнената ти усмивка.
Очи - зелени като изумруди.
Да нарисувам страстната целувка,

която на света раздаваш всеотдайно,
с която ме докосваш всяка зима.
Недей пази от мене свойте тайни.
Аз всичко зная. Мек като коприна

е ласкавият полъх на ръцете ти,
които лятна топлина не знаят.
Пази от огъня сърцето си,
че тази топлина е краят,

от който аз тъй силно се страхувам.
И даже повече от теб.
Ти знаеш ли, че аз те нарисувах
в съня си. Беше цяла в лед...

12.Окт.07г.
09:56

© Люляк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??