Dec 26, 2008, 10:46 PM

Да не бях 

  Poetry
572 0 1
Да не бях чувала
проклети думи...
Да не бях виждала
насилие, а само красота!
Да бях летяла до луната
и да омагьосам живота
с прелест...
Да ме нямаше на земята,
за да не тегля болката
между сърцето и душата...
Но ми е писано да видя
всичко на света!

© Сабрина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??