Sep 27, 2007, 4:16 PM

Да обичаш 

  Poetry
868 0 9



Да уловиш мечтите в ръка.
Да откриеш момче, което ти спира дъха.
Да се будиш и да заспиваш в копнеж.
Да целуваш и да не можеш да спреш.
Да се влюбиш, да не знаеш кога.
Да полетиш без да имаш крила.
Да изгаряш във всяка прегръдка.
Да бъде вечност едната минутка.
Да изпитваш безпомощна сила.
Да наричаш болката "мила".
Да изтръпваш от мислите само.
Да повярваш, че светът е за двама.
Да се молиш да не умираш сега.
Да уловиш и запазиш мига.
Да се усмихваш, без да имаш причина.
Да се надяваш да не отмине,
да живее завинаги в теб.
Да го чувстваш, щом той е навред.
Да го има и без да сте заедно.
Да обичаш е нещо безкрайно!

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??