Jan 21, 2009, 11:06 PM

Да обясняваш на блондинка 

  Poetry » Humour
781 0 5
Много трудна работа е, брат!
Това - да обясняваш на блондинка.
Чувстваш се износен и сакат -
жалка и размазана картинка.
Нищо не разбира тя и мъчи
производните и даже логаритмите.
Гледа то - горкичкото балъче
и без да спира пак отново пита ме:
"Как намираш тъпите екстремуми?
МРАЗЯ тази Висша математика !!!
И всичките й всевъзможни пленуми
с оная сложна скапана граматика!"
Русичко! Какво да го направиш -
мозъкът му колкото стотинка.
Е, след туй поне ще я оправя -
нали затуй се хващам със блондинка!
И таз добра. Отново се пожертвах -
само, само гола да я видя.
Иде ми да взема няк'ва летва -
дано не иска тя да си отиде -
защото смятам да я боядисам.
И вече тя ще може да разбира.
От смятане до болка ще я втриса.
Но дали "отдолу" няма да вибрира...

Вместо аз да бъда облажил се?

© Презвитер Козма All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??