May 24, 2009, 9:01 PM

Да посрещнем изгрева 

  Poetry » Love
570 0 2

Кажи няколко думи прекрасни

и знай, ще развълнуваш моето сърце.

Целуни ме с устни страстни

под синьото небе.


Нежно ръката си подай,

аз нежно ще я поема,

с предизвикателен поглед ме изгаряй,

аз леко ще простена.


Съблечи от мене всяка дреха,

съблечи ме и не говори.

От дрехите направи пътека,

сред черешовия цвят ме люби.


Нека красивите овошки

бъдат свидетел на любовта.

Нека с въздишки

посрещнем изгрева.

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??