Dec 1, 2011, 6:03 PM

Да сбъднеш нечия мечта не боли 

  Poetry » Love
587 0 0

В тези очи бях влюбена знаеше ти,

но студени останаха,

не позволиха

един път в тях да завали.

Студено остана и твоето сърце

към моите молби

да протегнеш за последно своите ръце

и да се увериш, че да сбъднеш нечия мечта не боли.

Дори за миг не отвори своите очи,

преди завинаги да си отида,

преди да паднат последните сълзи,

преди да нанесеш и последната обида.

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??