Jul 9, 2006, 10:15 AM

Да се разкажем... нетипично... 

  Poetry
1299 0 21
Не говори!... Чуй трепета...

Във разговора
на листата с вятьра.
В разходката 
на сънната мъгла 
по свежите треви.
Във капките роса,
оглеждащи се
във небето.

Слушай! Стъпките..
на идващата обич.
Сплитането..
на моите и твоите рьце,
на моето..
и твоето мьлчание.

Сега... ако още искаш... 
нека поговорим...


© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??