Feb 5, 2011, 3:26 PM

Да се събудим 

  Poetry
858 0 12

Пътят води накъде

Явно другаде

Не където сме

Край пътя

Цъфнали цветя

Връщат времето

В младостта

Усет за чудо

Всичко е лудо

Тежко бреме

Няма време

Липса на присъствие

Живот в отсъствие

Мрежа от проблеми

И дилеми...

Сянка ни следи

Ключа потърси

Животът е сега

Играе си с нас ума

Направете място

За да не е тясно

Да бъдем там

Където сме

Да гледаме

Да не тълкуваме

Да слушаме 

И да не умуваме

Звуците зад тишината

Простотата на нещата

Да докоснем

Да усетим

Ритъма сега

Да се събудим от съня

Вижте цъфнали цветя

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??