Aug 25, 2009, 12:13 AM

Да се завърнеш 

  Poetry » Love
1022 0 20

 

 

 

 

 

Скърцат мисли, остарели

от нестъпките във този дом...

 

Мигове - в стрелките спрели,

край ненужен стар подслон.

 

Огнище празно, пепеливо...

И заспала самота.

 

На леглото се е свила

плахо... болна Любовта.

 

Две целувки  прежаднели,

очакват ме с добре дошла.

 

Върнах се, за да намеря

забравената си Душа.

 

Не искам никак да остана,

но чувам тежката врата –

 

Тя - душата ми,  избяга

и ме заключи у дома!

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??