Mar 9, 2009, 9:38 AM

Да слушам само... 

  Poetry
782 0 17


Кога ли снежинките
ще спрат да шумят
и пламъчето на свещта
докога бавно ще шепти?
Него поне мога да угася -
искам да слушам само
очите ти...

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??