Jul 9, 2020, 12:33 AM

Да съм 

  Poetry
424 1 1

последният прочетен хълм
познание
развързване на възела
на подсъзнанието ти 
по Фройд
загадъчно и плашещо
захапване
със дъх на прясно мляко и малини

да съм ти вятър
настръхващ кожата в предчувствие 
на лято

и отминал

сив ураган
донасящ
дъжд
във мрачната усмивка на светкавица

да съм

за теб

да си за мен

последна

златна страница 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нека да е златна, но защо категорично-последна?
    Иначе стихотворението е прекрасно!
Random works
: ??:??