Feb 4, 2009, 8:09 AM

Да те поискам ли сега? 

  Poetry » Love
609 0 3
С теб, нима
ще е единствен спомен, много стар, 
и това
ще нарисува ли отново в нас пожар?

И с кои
очи ще ме погледнеш утре пак,
ако аз и ти
днес превърнем чистата случайност в съдбовен знак?

И въобще
може ли случайно да си се завърнал?
Нещо в мен
 не виждаш ли как без усилие си преобърнал?

Не си липсвал, когато те е нямало,
но днес запълваш пропасти, издълбани от липсване.
Не е важно от преди какво е останало.
Важно е сега дали ще се поискаме.

04.02.2009г.
гр. Пловдив

http://www.vbox7.com/play:944f5eb9

На едно преродено влюбване, датиращо от днес :) . В началото винаги всичко изглежда толкова хубаво...

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??