Dec 23, 2016, 12:12 PM

Да те забравя?! 

  Poetry » Love, Free verse
932 0 1

 

Забрава...- как да те забравя,

как от тук да те измъкна, кажи?!

Как, след като си всичко в мен...?

Ти ме научи какво е да се обича...

това, само теб така да обичам...

но забрави на едно да ме научиш...-

как да те забравя, след като и ти

мен не можеш, моя любима забрава...

© Сами Валентинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??