Nov 28, 2021, 3:55 AM  

***** 

  Poetry
711 9 31

Обувките хрускат. Мъгла ме люлее,

в снежинки изтича небето сега.

Но няма те, няма. И тихичко пея.

Поне да изплаша за малко снега.

 

А той да се сепне, да спре да изтръгва,

от топлите устни, целувки за теб.

Да спре да ме гони и спре да затрупва,

следите оставени в бялата степ.

© Силвия Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??