Mar 8, 2007, 1:38 PM

Дай ми шанс 

  Poetry
543 0 4
Изгарящи следи от пръсти топли,
драскотини от нокти по твоята кожа,
спомен за сладострастни вопли,
мисъл за невероятните неща, които можем.
Промъкващи се желания за самота,
преплетени ръце и свещ,
две заедно горящи тела
и един далечно-близък копнеж.
Една целувка и - транс! -
тази мисъл ме кара да се чувствам добре,
а от тебе искам само шанс
да ти докажа, че ще ти хареса със мен!


На Стоян

© Петето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??