Jan 15, 2007, 12:53 PM

Дай ми време да порасна 

  Poetry
810 1 3
Дай ми време да порасна

Преобрази ме,
Дай ми време да порасна
Да те докосвам, както се докосва жена
Преобрази ме,
Дай ми крила

Събуди ме посред нощ,
Дай ми време да заспа отново
Да те сънувам, както се сънува жена
Събуди ме
Спаси ме през нощта

Целуни ме, знам че те боли
От очите ти валят сълзи
Преобрази ме,
Дай ми време да порасна
Целуни ме, и така остани
Сърцето ще спре да кърви

Обичаш и ме мразиш
Дай ми време да се реша,
Дали да се махна или да ти простя
Промени ме,
Дано да е за добро

Унищожи ме, не ми давай срок
Да се покая пред теб, че те обичам
Любовния свят е тъй жесток
Унищожи ме,
Не ме оставяй да те обичам

Целуни ме и после ме изгони
Сърцето ми все някога ще ти прости
Преобрази ме,
Дай ми време да порасна
Целуни ме, и край сложи
Дано сама да си простиш

Всичко свърши, не ме дръж в теб
От твоята обич, по-черна няма
Едновремено скучно, едновременно страстна
Промени ме,
Дай ми време да порасна

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • На мен също ми хареса, има чар в противоположните ти мисли, които може би са израз на душата ти - незнаеща и лутаща се какво да избере и предприеме. Поняко е по-добре времето да покаже. Поздрави!
  • Много чувства бушуват!
    Хареса ми, хубав стих!
    Поздрави
  • И аз се обарках,но те поздравявам!!!Важно е ти как го чустваш и разбираш,а не как го талкуват другите
Random works
: ??:??