Feb 16, 2008, 7:58 AM

Даже да те няма... 

  Poetry » Phylosophy
1072 0 27

Даже да те няма,

майчице любима,

млада и засмяна,

лека и незрима,

с обич осветена -

теб те има, има...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??