Jan 24, 2015, 7:58 PM

Даже в мен небето да се пръсне 

  Poetry
499 0 1

Даже в мен небето да се пръсне...
и в душата ми порой да завали,
аз ще нося бялата си същност,
щом твоята любов ще ме крепи.


В теб ще се родя със нежност,
по-истински и светъл от деня...
и пак в сърцето ти ще чезна,
за да мога обичта ти да пленя.


Даже в мен небето да се пръсне...
и в душата ми порой да завали,
аз тъй ще си износя кръста,
преди завинаги да си отидеш ти!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубава творба за силната и всеотдайна любов!
    Поздрав и лека вечер!
Random works
: ??:??