Feb 11, 2009, 6:47 PM

Далеч 

  Poetry
676 0 17


На птичето,

което пее нощем,
заръчах
по петолинието лунно
с човчица
мелодия да избродира.
За „Лека нощ”
вятърът ще ти я свири.

Няма е луната,
а аз -
далеч…






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??